Pil & Bue Nordnorgeturne 2016

 
 

PIL & BUE AVSLUTTER SOMMERSESONGEN PÅ ARONNESROCKEN OG KANONKVELD

Pil & Bue har gitt ut albumet "Forget the Past, Let's Worry About the Future" tidligere i år som mottok strålende kritikker i media, det samme kan sies om bandets live fremførelser. De skal avslutte sommersesongen over Poralsirkelen med to konserter som skal ta plass på Aronnesrocken i Petters (gitar og vokal) elskede hjemmeby Alta, og på Kanonkveld (DebutUKA) i nordens Paris, Tromsø

Her er guttas forventninger for de to neste konsertene:

ARONNESROCKEN 20.08 - Alta
"Vi har æren av å avslutte programmet på festivalområdet til Aronnesrocken Lørdag 20.08. Jeg har vokst opp og med denne festivalen og spilt her mange ganger. Festivalen har betydd mye for meg og gitt meg inspirasjon og inspirasjon gjennom hele min karriere. Veldig stas å spille når mørket har senka seg på sletta. Vi har litt av et lysshow planlagt , med pyro! Det kommer til å bli tøft." 

KANONKVELD @ DebutUKA, 25.08 - Tromsø 
"Vi er først ut av alle artistene, på hovedscena kl.19.15, det er ikke særlig rock 'n roll, men resten blir det! Hvertfall rock. Vi har med oss en knallbra lydmann og vi lover at du ikke angre på at du kom ut tidlig! Vi blåser hauet ditt rett av. Vi gleder oss til å dele kvelden med så mange gode band. Kommer til å bli fette epic!" 

--

"FORGET THE PAST, LET'S WORRY ABOUT THE FUTURE" AVAILABLE!
Listen HERE | Physicals HERE

--

Turne datoer: 
•    Aug 20 - Aronnesrocken, Alta, Norge - EVENT
•    Aug 25 - Kanonkveld/DebutUKA, Tromsø, Norge - BILLETT

Høst turne:
•    Sep 16 - Sinus, Bodø, Norge
•    Sep 17 - Slipen Scene, Rognan, Norge
•    Sep 30 - Ofelas Arena, Kirkenes, Norge
•    Oct 01 - Koperativet Scene, Vadsø, Norge
•    Oct 07 - Ludo Bar & Scene, Harstad, Norge