LUKE ELLIOT SPILLER RELEASEKONSERT PÅ JOHN DEE FREDAG 25 SEPTEMBER!

Er dette en moderne klassiker? Norske musikkskribenter og musikere har ikke vært sparsomme med lovord siden Luke Elliot gjorde sin første konsert i Norge på Kampen Bistro i Oslo i fjor. Nå har du igjen muligheten til å få med deg dette fenomenet i det han inntar scenen på John Dee i Oslo på fredag den 25 september!

FÅ BILLETTER IGJEN!
Klikk her for å kjøpe!

Det å slippe en bunnsolid og ektefølt plate som hans debut "Dressed For The Occasion" er en ting, men å trollbinde et publikum med slik en unik og jordnær tilnærming til kunsten gjør at Luke har noe helt spesielt å tilføye til dagens musikk-Norge. Dette unikum er velsignet med en formidlingsevne som ytterst få kan kalle seg jevnbyrdig. 

"Dressed For The Occasion" slippes fredag den 25 September, men alle utålmodige sjeler kan strømme platen eksklusivt gjennom TIDAL HER.

Klikk HER for å forhåndsbestille albumet.

 "Jeg snakker om den typen talent som overbeviser alle i det øyeblikket han eller hun åpner munnen eller vrenger ut en solo; den typen som ikke bare får musikknerds til å nikke anerkjennende, men også får postmannen, rørleggeren, frisøren, bankdirektøren – hele samfunnet – til å si ”Wow!”." - Knut Schreiner/ Wimp Magasinet

 I morgen markerer starten på en omfattende Norgesturnée for New-Jersey rockeren. Datoer og mer informasjon HER.