EKSKLUSIV PRE-STREAM AV DEBUTPLATEN TIL LUKE ELLIOT

Han har blitt en real snakkis i musikk-Norge den siste tiden og blitt trukket frem under Tidal Rising. Med stemmen, karisma og ikke minst låtene er Luke Elliot godt bevæpnet for å ta allmenheten med storm. Debutplaten "Dressed For The Occasion" er blitt et etterlengtet album for mange og slippes 25.september. Det gleder stort å kunne meddele at albumet allerede nå er tilgjengelig for eksklusiv gjennomlytting via WiMP/TIDAL i Norge! 

Lytt til albumet eksklusivt en uke før release i TIDAL HER.

 

Sagt om Luke:
 "Jeg snakker om den typen talent som overbeviser alle i det øyeblikket han eller hun åpner munnen eller vrenger ut en solo; den typen som ikke bare får musikknerds til å nikke anerkjennende, men også får postmannen, rørleggeren, frisøren, bankdirektøren – hele samfunnet – til å si ”Wow!”." - Knut Schreiner/ Wimp Magasinet

"Det er år og dag siden sist jeg hørte ei skive som denne. Luke Elliot er en sånn sjelden type som lager musikk det høres ut som han selv ville gått ut og kjøpt, totalt rensket for begrensende hipstersperrer. Skiva hans kunne kommet ut i fjor, i 2005, i 1995 eller 1965. Den ville uansett passet perfekt inn. Det er dette som er tidløs musikk; den som fremføres av folk med en dyp kjærlighet til det de driver med, som behersker faget til fulle, og som faktisk har noe å melde. Dette har vært ei av årets beste skiver siden lenge før halve 2015 var tilbakelagt. Ta imot ham! Hyll ham! Elsk ham!" - Egon Holstad, musikkskribent og journalist

"Han tar musikk scenen i New York med storm med sine mørke folk-rocker vibber, nykommer Luke Elliot sitt navn spred seg som ild i tørt gress." - Alana Pedalino/ The Aquarian
 

Følg Luke Elliot på:
Facebook | Instagram | Twitter