LUKE ELLIOT SIGNERER MED NAME MUSIC

 
Foto: Jørn Veberg

Foto: Jørn Veberg

 

Vi er utrolig stolte over å kunne ønske New Jersey-artisten Luke Elliot velkommen til Name Music-familien!

«Det er sjeldent man kommer over så rent og ubestridt talent som Luke Elliot. Formidlingsevnen og tilstedeværelsen han viser både på plate og ikke minst live, er intet mindre enn av ypperste klasse.  Vi gleder oss til å jobbe med Luke og ser frem til å hjelpe ham helt fra starten av det vi tror og håper blir en lang suksessfull karriere.» - Erlend Gjerde/ Daglig Leder for Name Music & Publishing

Debut platen "Dressed For The Occasion" slippes den 25. september gjennom Name Music!

FORHÅNDSBESTILL ALBUMET HER!

Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits. Et talent som har tatt alle sine tilskuere og lyttere med storm siden han slo ned som en bombe i den norske musikkscenen for ett år siden.

Sagt om Luke:
 "Jeg snakker om den typen talent som overbeviser alle i det øyeblikket han eller hun åpner munnen eller vrenger ut en solo; den typen som ikke bare får musikknerds til å nikke anerkjennende, men også får postmannen, rørleggeren, frisøren, bankdirektøren – hele samfunnet – til å si ”Wow!”." - Knut Schreiner/ Wimp Magasinet

"Han har stemmen, han har sangene og han har drømmen. Det er på tide at du får hilse på supertalentet Luke Elliot..." - Erik Mosveen/ VG

"Han tar musikk scenen i New York med storm med sine mørke folk-rocker vibber, nykommer Luke Elliot sitt navn spred seg som ild i tørt gress." - Alana Pedalino/ The Aquarian

Følg Luke på:
Facebook | Instagram | Twitter