LUKE ELLIOT GJESTER LINDMO!

New Jersey artisten har allerede rukket å ta landet med storm etter slippet av debut platen "Dressed For The Occasion" den 25 september. Etter uttalige positive anmeldelser, utsolgte konserter og intervjuer i prominent presse har redaksjonen i Lindmo fått ferten av Luke Elliots unektelige karisma og talent. 

Det populære tv-programmet har derfor invitert ham til å slå av en prat med Anne Lindmo og fremføre hans nyeste singel "Let It Rain on Me" den 21 November!

Read More

LUKE ELLIOT SPILLER RELEASEKONSERT PÅ JOHN DEE FREDAG 25 SEPTEMBER!

Få med deg dette fenomenet i det han inntar scenen på John Dee i Oslo på fredag den 25 september! Det å slippe en bunnsolid og ektefølt plate som hans debut "Dressed For The Occasion" er en ting, men å trollbinde et publikum med slik en unik og jordnær tilnærming til kunsten gjør at Luke har noe helt spesielt å tilføye til dagens musikk-Norge. Dette unikum er velsignet med en formidlingsevne som ytterst få kan kalle seg jevnbyrdig. 

Read More

EKSKLUSIV PRE-STREAM AV DEBUTPLATEN TIL LUKE ELLIOT

Han har blitt en real snakkis i musikk-Norge den siste tiden og blitt trukket frem under Tidal Rising. Med stemmen, karisma og ikke minst låtene er Luke Elliot godt bevæpnet for å ta allmenheten med storm. Debutplaten "Dressed For The Occasion" er blitt et etterlengtet album for mange og slippes 25.september. Det gleder stort å kunne meddele at albumet allerede nå er tilgjengelig for eksklusiv gjennomlytting via WiMP/TIDAL i Norge! 

Read More

LUKE ELLIOT SIGNERER MED NAME MUSIC

Vi er utrolig stolte over å kunne ønske New Jersey-artisten Luke Elliot velkommen til Name Music-familien!

Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits. Et talent som har tatt alle sine tilskuere og lyttere med storm siden han slo ned som en bombe i den norske musikkscenen for ett år siden.

"Jeg snakker om den typen talent som overbeviser alle i det øyeblikket han eller hun åpner munnen eller vrenger ut en solo; den typen som ikke bare får musikknerds til å nikke anerkjennende, men også får postmannen, rørleggeren, frisøren, bankdirektøren – hele samfunnet – til å si ”Wow!”." - Knut Schreiner/ Wimp Magasinet

Read More